Oaza Silka SM

U mirnom delu grada , u jednom od najlepših naselja Sremske Mitrovica nalazi se dom za stara lica Oaza Silka SM. Dom je otvoren sa glavnim ciljem da pruži udoban i prijatan smeštaj starim licima, prijatnu atmosferu uz medicinsku negu 24h, kako bi Vaši najmiliji imali boravak kakav zaslužuju.

Zaposleni doma čini tim koji se sastoji od socijalnog radnika, medicinskih sestara i negovateljica, fizioterapeuta, kao i higijeničarki doma.Dom je uređen sa velikom pažnjom poštujući potrebe svojih korisnika, ali istovremeno im pruža udobnost i toplinu doma. Dom „ Oaza Silka-sm“ poseduje licencu za rad od 19.06.2017. pod brojem 022-02-00049/2017-1.
Dom za stare Oaza Silka SM, posebnu pažnju posvećuje negovanju hobija korisnika, razvijanju društvenog života između korisnika, organizovanju izleta i radu na pozitivnom stavu kako prema sebi tako i okolini.

Kapacitet doma je 29 korisnika koji su smešteni u 9 soba od toga:
• 1 jednokrevetna
• 1 dvokrevetna
• 3 trokrevetne
• 4 četvorokrevetne

Korisnicima doma su još na raspolaganju 4 kupatila, kuhinja sa trpezarijom i terase.
Dom je opremljen namenskim inventarom za pomoć korisnicima kao što su električne i hidraulične dizalice, kolica i hodalice.
Opremljen sa dojavljivacima pozara, unutrasnjim hidrantima ,panic svetlima , centrala za pozive iz sobe i drugim pomagalima.
Takodje,skalamobil nam pomaze da se bez muke popnemo uz stepenice,posedujemo hidraulicne i elektricne podizace pacijenta.

Leave a comment