+381 69 670 853

U mirnom delu grada , u jednom od najlepših naselja Sremske Mitrovice nalazi se dom za stara lica Oaza Silka SM. 

OAZA SILKA SM  ima za cilj pružanje visoko kvalitetnih usluga starijim osobama u izuzetno prijatnom ambijentu i domaćoj atmosferi. Usluge koje nudimo podrazumavaju smeštaj, ishranu, negu (higijenu) i raznovrstan društveno rekreativan život zavisno od potreba, sposobnosti i interesovanja korisnika.

  • Stručni medicinski tim 00h-24h
  • Prijatno i ljubazno osoblje
  • Udoban i prijatan smeštaj
  • Higijena na visokom nivou
  • Zabavno rekreativni program
  • Obezbeđen transport korisnika do svih zdravstvenih ustanova
_JBK7781
_JBK7804
_JBK7796
_JBK7808
_JBK7772

Dom je izgrađen i opremljen po potrebama smeštaja starijih lica, kojima je potreban institucionalni oblik zbrinjavanja.Oaza Silka SM kao dom za stara lica poseduje prostrano i veoma lepo uređeno dvorište sa dosta zelenila, mali voćnjak i opremu za sedenje. Ovakav ambijent u znatnoj meri doprinosi, da se naši korisnici osećaju prijatno dok borave u domu za stare.

 Oaza Silka SM uređena je  sa velikom pažnjom poštujući potrebe svojih korisnika, ali istovremeno im pruža udobnost i toplinu doma. Dom „ Oaza Silka-sm“ poseduje licencu za rad od 19.06.2017. pod brojem 022-02-00049/2017-1Dom za stare Oaza Silka SM, posebnu pažnju posvećuje negovanju hobija korisnika, razvijanju društvenog života između korisnika, organizovanju izleta i radu na pozitivnom stavu kako prema sebi tako i okolini.

ZAŠTO IZABRATI NAS?

MEDICINSKA NEGA I STRUČNO OSOBLJE

PRIJATNO I LJUBAZNO OSOBLJE

KOMFOR KAKAV ZASLUŽUJETE

ISHRANA PRILAGOĐENA STANJIMA KORISNIKA

HIGIJENA NA VISOKOM NIVOU

DRUŠTVENE I ZABAVNE AKTIVNOSTI